24
sub, avg
Nova pesma grupe Van Gogh
Kategorija: Društvo

Nova pesma grupe Van Gogh

Grupa Van Gogh Vam posle skoro dva meseca od premijernog emitovanja svog prvog singla pesme "Za suze nema vremena", koja je za kratko vreme postala hit na mnogim regionalnim radio stanicama, s ponosom predstavlja svoj drugi po redu radijski singl.

Po mišljenju mnogih koji su pesmu čuli, reč je o "novoj koncertnoj himni" grupe Van Gogh, pesmi temperamentnog ritma i stadionski pevljivog refrena, pesmi pod nazivom "VIŠE TE NE VOLIM KO PRE" sa budućeg, desetog po redu studijskog albuma grupe "More bez obala", koji će se pod etiketom Van Gogh Produkcije, pojaviti na trzištu 13.02.2019. a izdanje će takođe biti dostupno na svim aktuelnim download platformama.

Ovom prilikom Vam i premijerno najavljujemo prvi zvanični spot grupe, snimljen za pesmu "Možda baš sad" koja je ujedno i treći po redu radijski singl. Premijeru spota očekujemo u prvoj polovini februara.

Više informacija o samom izdanju i turneji "Van Gogh 2019" možete pronaći na oficijalnom (musicvangogh) You Tube, FB, Instagram i Twitter profilu grupe.

Lyric video pesme

"Više te ne volim ko pre"

https://www.youtube.com/watch?v=WF4cBor9VF4

Pesmu u kvalitetnom wave formatu mozete preuzeti sa linka:

https://drive.google.com/open?id=14PdhR9MSE5PS8Hi0sgNHbN4G7bL1w_X5

Promo foto:

Dunja Dopsaj

Van Gogh / Buking & press

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srdačan pozdrav

Van Gogh Production & Digital Music Serbia