05
ned, feb
     Konvencija DS u mraku!
Kategorija: Politika

Konvencija DS u mraku!

U selu Grgure, u opštini Blace, zakazana je Konvencija DS-e za 14. april, u 19:30h, koja je trebala da se održi u seoskom domu, ali im je gostoprimstvo, pre samog okupljanja otkazano. Uporne demokrte, bez obzira na zabranu, odlučile su da  skup, ipak, održe ispred doma.

Cannot find aktuelno/2016/april-Konvencija-DS-u-mraku subfolder inside /home/rtvkursu/public_html../images/slike/aktuelno/2016/april-Konvencija-DS-u-mraku/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:7.4.33

      Okupio se veliki broj ljudi, ne samo iz Grgura, već skoro iz svih sela opštine Blace, da bi sačekali svog kandidata za narodnog poslanika DS - Dragana Šutanovca, koji je ovih dana u poseti opštinama i selima u Toličkoj regiji.

      Na veliki broj okupljenih meštana, koji su stajali ispred doma, neko se sažalio ili uplašio i odlučio da im, ipak, omogući ulazak u salu doma, što je prisutne obradovalo, ali ne zadugo, jer su stigli novi marifetluci. Neko je naredio da se celom selu isključi struja, tako da je Konvencija DS-e započeta u mrklom mraku.

      Uznemireni meštani, najavili su da se neće raizilaziti do zore, ali im tada struja neće biti  ni potrebna. Jedan od prisutnih je prokomentarisao: „Kako to kad dolazi Toma Niklić u naše selo dolaze i pevaljke, a kad dolaze naši predstavnici vlasti, gase nam i struju“. Izrečena opaska pozdravljena je burnim aplauzom.

      Uvidevši nameru seljana, naredbodavac za isključenje struje, ipak se smilovao, tako da je usred mraka i održavanja Konvencije, struja  napokon došla.

     Prisutnima se obratio bivši predsednik opštine Blace - Nebojša Milosavljević, koji je uputio kritike aktuelnoj vlasti zbog namernog isključivanja struje.

     Nakon dolaska električne energije, u seoski dom je došao i očekivani lider DS-e Dragan Šutanovac, sa svojim saradnicima.