30
sub, maj

     Званичном отварању градског трга у центру Куршумлије присуствовали су председник Општине Куршумлија - Радољуб Видић, представници извођача радова, фирма Бетон-стил из Александроваца, представници јавних предузећа и грађани који су се затекли на тргу.

Category
Read more

        Председник Општине Куршумлија, Радољуб Видић, обишао је шесточлану породицу Милошевић, која живи у куршумлијском селу Космача, уручувши им пакте са најпотребнијим животним намирницама.

Category
Read more

       Председник Општине Куршумлија, Радољуб Видић, најавио је да ће након формираних спискова почети подела пакета са основним животним намирницима за социјално угрожено становништво куршумлијске општине.

Category
Read more

            Из пера новинара, публицисте и књижевника, Радољуба Глигоријевића из Куршумлије, појавила су се два нова наслова - ''Међу вихорима'' и ''Сачуване успомене''.

Category
Read more

     Општински штаб за ванредне ситуације Општине Куршумлија, на седници одржаној дана 16.04.2020. године донео је наредбу о забрани окупљања грађана у Манастир Пресвете Богородице у Куршумлији, на дан верског празника Велики петак, 17.4.2020.године.

Category
Read more

      Direktor Doma Zdravlja Kuršumlija - dr Uranija Petrović poručuje:

Category
Read more

     Општина Кушумлија обезбедила је цистерну са универзалним дезинфекционим средством, на бази хлора, за одржавање хигијене: опреме, радних површина, амбалаже и других предмета.

Category
Read more

     Према речима команданта Штаба за ванредне ситуације Општине Куршумлија - Радољуба Видића, у Куршумлији су регистрована два лица код којих је потврђено присуство корона вируса, типa COVID-19.

Category
Read more

     Према речима директорке куршумлијског Дома Здравља - др Ураније Петровић, у Куршумлији нема ниједног регистрованог пацијента оболелог од корона вируса.

Category
Read more

     Ostati kod kuće - obaveza je svih u vreme globalne pandemije korona virusa, čak i zakonska za starije od 65 godina u Srbiji. Ipak, onima koji su vremešni i nemoćni, žive u zabačenim mestima, i nemaju nikog ko bi im pomogao, COVID-19 zakomplikovao je već nimalo lake živote.

Category
Read more