20
pon, sep

U okviru projekta "Mala škola muzike",  koji sprovodi centar Fenix Kuršumlija, a finansira Opština Kuršumlija, u utorak (4. avgusta 2015. godine), sa početkom u 21:00 čas, mladi kuršumlijski rokeri održali su koncert u prepunoj sali bioskopa.

Category
Read more

Ljubaznošću šaljivog ska/pank benda ''ČVRGE'' iz Požarevca premijerno je emitovan najnoviji muzički spot za pesmu ''Moj grad'', na programu RTV Kuršumlija.

Category
Read more

Žikinu šarenicu, koju pratimo svake nedelje na prvom programu RTS-a širom Srbije, imali smo prilike da snimimo danas u Lukovskoj Banji, gde je uživo, na licu mesta pratio veliki broj meštana, a posebno banjskih gostiju.

Category
Read more

Sinoć je održano drugo veče manifestacije ''Kulturno leto Kuršumlija 2014.'' gde su u centru grada u prisustvu velikog broja građana, pretežno mladih nastupili: "Dragan Jovanović i Džiberi" i "Dejan Petrović i Big Bend". Oduševljeni i izvođači i publika veselili su se igrali i pevali do kasno u noć.

Category
Read more

U četvrtak 14. avgusta otvoreno je "Kulturno leto Kuršumlija 2014" u centru grada gde je prisustvovao nezapamćeno veliki broj građana Kuršumlije, ali i gostiju iz susednih opština.

Category
Read more

U okviru manifestacije "Kulturno leto Kuršumlija 2014", organizuju se i "Igre na vodi", koje se održavaju na gradskom bazenu u večernjim časovima, više dana pre početka glavne manifestacije. U ovim igrama učestvuju maladi Kuršumličani, devojke i mladići koji se u višeboju takmiče na vodi, plivajući i savladavajući razne prepreke, što je za veliki broj prisutnih građana poseban i nesvakidašnji doživljaj.

Category
Read more

Ovog leta, skoro svi kuršumlijski lokali beleže dobru posećenost, posebno vikendom, kada  prisutni uživaju uz muziku popularnih bendova.

Category
Read more

Ranije smo vas obaveštavali da RTV Kuršumlija zbog velikih naknada organizacijama za zaštitu autorskih prava kompozitora (SOKOJ i OFPS) nije u mogućnosti da emituje muzičke spotove i bilo kakve muzičke sadržaje.

Category
Tags: ofps, sokoj, kompozitor, muzika, boško beuk
Read more