05
ned, feb
Srpsko – Ruski pokret u Kuršumliji
Kategorija: Politika

Srpsko – Ruski pokret u Kuršumliji

      Predstavnici Srpsko – Ruskog pokreta u centru Kuršumlije razgovarali su sa građanima, pored svog štanda, na kome su deleli propagandne flajere. 

Cannot find aktuelno/2016/april-srpsko-ruski-pokret subfolder inside /home/rtvkursu/public_html../images/slike/aktuelno/2016/april-srpsko-ruski-pokret/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:7.4.33

Prisutnim građanima obratio se potpredsednik Srpsko – Ruskog pokreta - Dragan Todorović, koji je govorio o velikom problemu Srbije, o beloj kugi, gde Srbija godišnje gubi oko 35000 ljudi, kako ističe - kao jedna Jagodina, ali i to da Srbija polako postaje kolonija, bez alternative. Todorović je govorio o korupciji, kriminalu i iznošenju novca iz zemlje od 2001. do 2014. godine, preko 40 milijarde dolara, što ovih dana Panama papiri pokazuju da je u pranju novca učestvovao i veliki broj Srba iz Srbije. Todorović je izneo i rešenje za sve probleme Srbije, prvo da napusti put bez alternative koji nudi Evropa i da se Srpsko – Ruski pokret zalaže da ubedi građane Srbije da postoji i ona snaga i ljudi koji će voditi računa o interesima Srbije, a ne put prema Evropi koji vodi u propast i da je neophodno ući u savez sa Rusijom, jer je to izlaz za Srbiju. Sve ono što Srbija proizvede za godinu dana, Moskva potroši za 15 dana. Naš pokret se zalaže da se Srbija okrene prema  Rusiji, Kini, Indiji, zemljama BRIKA, a ne da savez prave sa zločincima, koji su bombardovali i rušili našu zemlju. Na kraju je gospodin Todorović pozvao građane da 24. aprila zaokruže broj 14 i Srpsko – Ruski pokret, koji će štititi interese Srba u Parlamentu.

     Obraćanje građanima u Kuršumliji nastavio je predsednik Srpsko – Ruskog pokreta - Slobodan Dimitrijević, koji je govorio o tome da je njihova stranka jedna od najmlađih u Srbiji i da je za veoma kratko vreme, zahvaljujući dobro formiranoj infrastrukturi, postigla neočekivane rezultate i okupila veliki broj pristalica. Predsednik Dimitrijević je govorio i o granici opštine Kuršumlija sa Kosovom i Metohijom, koju naziva teritorijom Srbije, trenutno otrgnute od matice, ističući da su zato ovde u Kuršumliji - da pomognu takvim i tim građanima koji su na granici i više ugroženi, nego ostali Srbi u centralnom i severnom delu naše zmlje. Predsednik Dimitrijević je poručio prisutnim građanima da se pridruže velikoj porodici Srpsko – Ruskog pokreta i da na izborima zaokruže broj 14, jer je to u njihovom interesu.