11
pon, dec
     Velimir Ilić u Toplici
Kategorija: Politika

Velimir Ilić u Toplici

Predsednik Nove Srbije - Velimir Ilić održao je preizbornu Konvenciju u sali SO Kuršumlija, u prisustvu većeg broja građana, simpatizera i članova Nove Srbije.

Cannot find aktuelno/2016/april-velimir-ilic-u-toplici subfolder inside /home/rtvkursu/public_html../images/slike/aktuelno/2016/april-velimir-ilic-u-toplici/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:LiteSpeed
Client OS:Unknown
PHP:7.2.34

     Na skupu su prezentovani kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu opštine Kuršumlija.

      Skup je otvorio Dragan Mače iz Rače, pozdravljajući prisutne i predsednika Velimira, iznoseći razne nepravilnosti iz proteklog perioda, koje je činila aktuelna vlast.

     Za reč se javio kandidat za predsednika opštine Kuršumlija – Goran Bojović, koji je između ostalog pohvalio saradnju sa aktuelnom vlašću, ali samo na početku njihovog mandata, a kasnije, prema Bojovićevim rečima, kako je Srpska napredna stranka ojačavala, tako se i udaljavala od koalicionih partnera - Nove Srbije. Bojović je pozvao građane da izađu na izbore – 24. aprila i da se ne povedu za obećanjima mnogih, koji će im obećavati brda i doline, posebno da ne veruju onima, koji im obećavaju posao u opštini i komunalnom preduzeću.

     Na kraju Konvencije prisutnima se obratio i predsednik Nove Srbije i kandidat za gradonačelnika Čačka – Velimir Ilić, koji je govorio o teškoj situaciji u kojoj se nalazi Srbija i o pomoći najugroženijima, ali je na kraju istakao da građani na izborima treba da zaokruže broj 1 i Aleksandra Vučića.

     Nakon završetka Konvencije, kandidati za odbornike u opštini Kuršumlija izrazili su želju da se fotografišu sa svojim liderom.